Telugu Colors Send SMS messages without a phone - Free trial!
spacer Home spacer Tollywood spacer Movies spacer Paper Cuttimgs spacer Reel Buzz! spacer Gallery spacer Reviews
 
 
Tollywood » Actress » Tamanna
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Click on the date to view your Favourite actor/actress news cuttings from various news papers / Magazines.
 
TamannaClick Here to View Tamanna Paper Clippings
Tamanna
Tamanna

Tamanna was born in Mumbai, Maharashtra, India to Santtosh Bhatia and Rajni Bhatia on December 21, 1989. .She did her schooling in Sacred heart Church Park School,Chennai She started acting at the age of 15. Currently, she is second year student at National College in Bandra. She has a brother, Anand Bhatia.

Blog : www.facebook.com/Tamanna

Tamanna started her film career with a Hindi film, Chand Sa Roshan Chehra at 15. She made her debut in Tamil film industry along with Ileana In Kedi which did not do well at the box office. Her debut film in Telugu is Sri in which she played the leading female role opposite Manoj Kumar. Her Telugu film Happy Days brought her huge success. In Tamil, the movie "Kalloori" won her accolades and critical acclaim. Her Tamil project Ayan is a blockbuster which helped her to gain fame and establish her career as a leading actress.


Filmography

2010 - Oru Koodai Mutham 100 Rupai   ( Tamil )
2010 - Campus Days  ( Malayalam )
2010 - Vanthaan Ventraan  ( Tamil )
2010 - Badrinath  ( Telugu )
2010 - Thillalangadi  ( Tamil )
2010 - Life Is Beautiful  ( Telugu )
2010 - Aawara  ( Telugu )
2010 - Sura  ( Tamil )
2010 - Paiya  ( Tamil )
2009 - Konchem Istam Konchem Kastam  ( Telugu )
2009 - Ayan  ( Tamil )
2009 - Kalasala  ( Telugu )
2009 - Kanden Kadhalai  ( Tamil )
2009 - Ananda Thandavam  ( Telugu )
2009 - Anandha Thandavam  ( Tamil )
2009 - Padikathavan  ( Tamil )
2009 - Vyapari  ( Telugu )
2009 - Veedokkade  ( Telugu )
2008 - Kalidasu  ( Telugu )
2008 - Ninna Nedu Repu  ( Telugu )
2008 - Netru Indru Naalai  ( Tamil )
2007 - Vyabhari  ( Tamil )
2007 - Happy Days  ( Telugu )
2007 - Happy Days  ( Malayalam )
2007 - Kalloori  ( Tamil )
2006 - Kedi  ( Tamil )
2005 - Sri  ( Telugu )
2005 - Chand Sa Roshan Chehra  ( Hindi )


» Nisha Agarwal » Deepika » Sandeepthi » Bhumika Chawla
» Pranitha » Sonia Deepti » aksha » Laxmi Prasanna Manchu
» Vega Tamotia » Vega » Lekha Washington » Shruti Hassan
» Sakshi Gulati » Radhika Apte » Shubra Aiyappa » Sana Khan
» Aamani » Aarti Agarwal » Abhinaya Sri » Aditi Agarwal
» Amrta rao » Ayesha Takia » Amala » Amisha patel
» Amrita Rao » Anita » Anjali Devi » Amruta Patki
» Ankita » Anu Agarwal » Anu Mehta » Anushka
» Asha Saini » Ashima Bhalla » Ashwini Nachapa » Asin
» Astha Singhal » Aishwarya » Annapurna » Archana
» Archana Gupta » B Saroja » Bhagyasri » Bhanumathi
» Bhanupriya » Celina Jaitley » Chandini » Swathy
» Deepti Bhatnagar » Devayani » Devika » Disco Shanthi
» divya bharti » Farzana » Gajala » Geeta
» Geetanjali » Girija » Gopika » Gowri Munjal
» Gowthami » Gracey Singh » Gurlin Chopra » Gayatri
» Gayatri Rao » Gauri Pandit » Hansika » Hemalatha
» Hema » Heera » Indraja » Isha Gopikkar
» Ileana D'Cruz » Jamuna » Janaki » Jayalalitha
» Jayapradha » Jeevitha » Juhi Chawla » Jyothika
» Jyothi » K R Vijaya » Kajol » Kalyani
» Kamilini Mukherji » Kamna Jethmalani » Kanchana » Kanchanamala
» Katrina Kaif » Kavitha » Keerthi Chawla » Keerthi Reddy
» Kushboo » Kiran Rathode » Krishna Kumari » Kajal Agarwal
» Kousha » Kovai Sarala » Karthika » Kim Sharma
» Kangana Ranaut » Lakshmirajyam » Lakshmi Roy » Laila
» Laya » Bindhu Madhavi » Madhu Sharma » madhubala
» Maheshwari » Malavika » Malasri » Mahima
» Mamata Mohandas » Mandhakini » Meera Chopra » Manya
» Manihsa Koirala » manjula » Meena » Meera Jasmine
» Meghna Naidu » Mohini » Monika Bedi » Mun Mun Sen
» Mounika » Mumaith Khan » Madhavi Latha » Madhurima
» Namrata » Namitha » Nagma » Nayantara
» Navneeth Kaur » Neetu Chandra » Neha Dhupia » Nikita
» Neha Julka » Ooha » Parvati Melton » Prabha
» Pratyusha » Preity Zinta » Prema » Priya Gil
» Priyamani » Priyaraman » Poonam Bajwa » Preeti Amin
» Raasi » Rachana » Radha » Radhika
» Rajasri » Rakshita » Rama prabha » Rambha
» Ramya Krishna » Ranjitha » Rati » Ravali
» Raveena Tandon » Reema Sen » Rekha » Renu Desai
» Richa » Rimmi Sen » Roja » Sadha
» Sakshi Sivanand » Sangeetha » Sanghavi » Savithri
» Santha Kumari » Seetha » Shalini » Shamitha Shetty
» Sharadha » Shilpa Shetty » Shriya » Shobana
» Silk smitha » Simran » Sindhu Tolani » Sneha
» Sneha Ullal » Sonali Bindre » Sonali Joshi » Sonia Agarwal
» Sridevi » Sridevi Vijaykumar » Suhasini » Sumalatha
» Suryakantham » Sushmita Sen » Sweta Basu Prasad » Tanu Rai
» Tanushree Dutta » Twinkle Khanna » Tamanna » Vedhicka
» Vijaya Nirmala » Vijayashanthi » Neelam Gouhrani » Sheela
» Vahida » BhanuSri Mehara » Trisha » Charmy Kaur
» Bhavana » Saranya Mohan » Samantha » Jayasudha
» Shraddha Arya » Deeksha Seth » Shraddha Das » Poonam Kaur
» Richa Gangopadhyay » Manjari Phadnis » Sameera Reddy » Vimala Raman
» Priya Anand » Gadde Sindhura » Shria Dhanwanthari » Nikesha Patel
» Soundarya » Shazahn Padamsee » Singher MM Srilekha » Haripriya
» Nitya Menon » Shambhavi » Tabu » Poorna
» Swathi Reddy (colors Swathi) » Tapasee Pannu » Madhumita » Yami Gautam
 
spacer
   
 

A quick & easy way to send large files - simply MailBigFile

spacer
spacer
© 2009 - 2019 Telugu Colours.
E-Mail : info@telugucolors.com | About Us | Terms & Conditons | Privacy | Contact Us | Feedback | WebERP4 | CloudERP4
spacer
Get connected with us : Follow Us On Twitter Facebook
Powered by Website Design, Development, Maintenance & Powered by BitraNet Pvt. Ltd.,