Telugu Colors
spacer Home spacer Tollywood spacer Movies spacer Paper Cuttimgs spacer Reel Buzz! spacer Gallery spacer Reviews
 
 
Tollywood » Actress » Kalyani
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Click on the date to view your Favourite actor/actress news cuttings from various news papers / Magazines.
 
KalyaniClick Here to View Kalyani Paper Clippings
Kalyani
Kalyani
Name: Kalyani
Sex: Female

Biography
Kalyani is a South Indian actress, who has done a handful of movies like:

Avunu Valliddaru Ishtapaddaru (2002). It is a Telugu film, in which she appeared with Ravi Teja.

Kabaddi Kabaddi (2003). Also starring Jagapathi Babu.

Vasantham (2003). The film was average.

Peelamto Panemti (2003). Flop.

Twinkle Twinkle Little Star (2005), also was not a success at the box office.

Her Tollywood film Hope (2006) sank without a trace.

Operation Duryodhana (2007) met with a similar fate.

Lakshyam (2007) gave her a ...
Read the full biography


Filmography

2010 - Janakan   ( Malayalam )
 
2010 - Chapter 6  ( Telugu )
 
2010 - Brahmalokam To Yamalokam  ( Telugu )
 
2010 - Najarana  ( Telugu )
 
2010 - Operation Duryodhana  ( Malayalam )
 
2010 - Kutty Pisasu  ( Tamil )
 
2009 - Durga  ( Telugu )
 
2009 - Ananda Punnagai  ( Tamil )
 
2008 - Lolipoppu  ( Malayalam )
 
2008 - Parunthu  ( Malayalam )
 
2008 - Kathi Kappal  ( Tamil )
 
2008 - SMS  ( Malayalam )
 
2008 - Raksha  ( Telugu )
 
2007 - Kangaru  ( Malayalam )
 
2007 - Munna  ( Malayalam )
 
2007 - Operation Duryodhana  ( Telugu )
 
2005 - Sravanamasam  ( Telugu )
 
2005 - Made In USA  ( Malayalam )
 
2005 - Pandhem  ( Telugu )
 
2004 - Pedhababu  ( Telugu )
 
2004 - Kannadi Pookal  ( Tamil )
 
2004 - Letha Manasulu  ( Telugu )
 
2003 - Dongodu  ( Telugu )
 
2003 - Thillana Thillana  ( Malayalam )
 
2003 - Kasi  ( Tamil )
 
2003 - Kabaddi Kabaddi  ( Telugu )
 
2003 - Vasantham  ( Telugu )
 
2003 - Pellamto Panenti  ( Telugu )
 
2002 - Avunu Vallidharu Istapaddaru  ( Telugu )
 
1999 - Thachiledathu Chundan  ( Malayalam )
 
1999 - Vasanthiyum Lakshmiyum Pinne Njaanum  ( Malayalam )
 
1997 - Guru  ( Malayalam )
 
1997 - Kilukil Pambaram  ( Malayalam )
 
1996 - Udyanapalakan  ( Malayalam )
 
1993 - Midhunam  ( Malayalam )
 
1992 - Champakkulam Thachan  ( Malayalam )
 
1988 - Kakkothi Kaavile Appoppan Thaadikal  ( Malayalam )

Producer

2010 - Chapter 6   ( Telugu )

» Nisha Agarwal » Deepika » Sandeepthi » Bhumika Chawla
» Pranitha » Sonia Deepti » aksha » Laxmi Prasanna Manchu
» Vega Tamotia » Vega » Lekha Washington » Shruti Hassan
» Sakshi Gulati » Radhika Apte » Shubra Aiyappa » Sana Khan
» Aamani » Aarti Agarwal » Abhinaya Sri » Aditi Agarwal
» Amrta rao » Ayesha Takia » Amala » Amisha patel
» Amrita Rao » Anita » Anjali Devi » Amruta Patki
» Ankita » Anu Agarwal » Anu Mehta » Anushka
» Asha Saini » Ashima Bhalla » Ashwini Nachapa » Asin
» Astha Singhal » Aishwarya » Annapurna » Archana
» Archana Gupta » B Saroja » Bhagyasri » Bhanumathi
» Bhanupriya » Celina Jaitley » Chandini » Swathy
» Deepti Bhatnagar » Devayani » Devika » Disco Shanthi
» divya bharti » Farzana » Gajala » Geeta
» Geetanjali » Girija » Gopika » Gowri Munjal
» Gowthami » Gracey Singh » Gurlin Chopra » Gayatri
» Gayatri Rao » Gauri Pandit » Hansika » Hemalatha
» Hema » Heera » Indraja » Isha Gopikkar
» Ileana D'Cruz » Jamuna » Janaki » Jayalalitha
» Jayapradha » Jeevitha » Juhi Chawla » Jyothika
» Jyothi » K R Vijaya » Kajol » Kalyani
» Kamilini Mukherji » Kamna Jethmalani » Kanchana » Kanchanamala
» Katrina Kaif » Kavitha » Keerthi Chawla » Keerthi Reddy
» Kushboo » Kiran Rathode » Krishna Kumari » Kajal Agarwal
» Kousha » Kovai Sarala » Karthika » Kim Sharma
» Kangana Ranaut » Lakshmirajyam » Lakshmi Roy » Laila
» Laya » Bindhu Madhavi » Madhu Sharma » madhubala
» Maheshwari » Malavika » Malasri » Mahima
» Mamata Mohandas » Mandhakini » Meera Chopra » Manya
» Manihsa Koirala » manjula » Meena » Meera Jasmine
» Meghna Naidu » Mohini » Monika Bedi » Mun Mun Sen
» Mounika » Mumaith Khan » Madhavi Latha » Madhurima
» Namrata » Namitha » Nagma » Nayantara
» Navneeth Kaur » Neetu Chandra » Neha Dhupia » Nikita
» Neha Julka » Ooha » Parvati Melton » Prabha
» Pratyusha » Preity Zinta » Prema » Priya Gil
» Priyamani » Priyaraman » Poonam Bajwa » Preeti Amin
» Raasi » Rachana » Radha » Radhika
» Rajasri » Rakshita » Rama prabha » Rambha
» Ramya Krishna » Ranjitha » Rati » Ravali
» Raveena Tandon » Reema Sen » Rekha » Renu Desai
» Richa » Rimmi Sen » Roja » Sadha
» Sakshi Sivanand » Sangeetha » Sanghavi » Savithri
» Santha Kumari » Seetha » Shalini » Shamitha Shetty
» Sharadha » Shilpa Shetty » Shriya » Shobana
» Silk smitha » Simran » Sindhu Tolani » Sneha
» Sneha Ullal » Sonali Bindre » Sonali Joshi » Sonia Agarwal
» Sridevi » Sridevi Vijaykumar » Suhasini » Sumalatha
» Suryakantham » Sushmita Sen » Sweta Basu Prasad » Tanu Rai
» Tanushree Dutta » Twinkle Khanna » Tamanna » Vedhicka
» Vijaya Nirmala » Vijayashanthi » Neelam Gouhrani » Sheela
» Vahida » BhanuSri Mehara » Trisha » Charmy Kaur
» Bhavana » Saranya Mohan » Samantha » Jayasudha
» Shraddha Arya » Deeksha Seth » Shraddha Das » Poonam Kaur
» Richa Gangopadhyay » Manjari Phadnis » Sameera Reddy » Vimala Raman
» Priya Anand » Gadde Sindhura » Shria Dhanwanthari » Nikesha Patel
» Soundarya » Shazahn Padamsee » Singher MM Srilekha » Haripriya
» Nitya Menon » Shambhavi » Tabu » Poorna
» Swathi Reddy (colors Swathi) » Tapasee Pannu » Madhumita » Yami Gautam
 
spacer
   
 

A quick & easy way to send large files - simply MailBigFile

spacer
spacer
© 2009 - 2019 Telugu Colours.
E-Mail : info@telugucolors.com | About Us | Terms & Conditons | Privacy | Contact Us | Feedback | WebERP4 | CloudERP4
spacer
Get connected with us : Follow Us On Twitter Facebook
Powered by Website Design, Development, Maintenance & Powered by BitraNet Pvt. Ltd.,