Telugu Colors
spacer Home spacer Tollywood spacer Movies spacer Paper Cuttimgs spacer Reel Buzz! spacer Gallery spacer Reviews
 
 
Tollywood » Actress » Devika
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Click on the date to view your Favourite actor/actress news cuttings from various news papers / Magazines.
 
DevikaClick Here to View Devika Paper Clippings
Devika
Devika
  Devika or Prameela Devi (Telugu : దేవిక (లేదా) ప్రమీల దేవి )(1943 - 25 April 2002) was a popular Tamil and Telugu actress.

Filmography

    * Adavallu Aligithe (1983)
    * Naya Din Nai Raat (Hindi, 1974)
    * Papam Pasivaadu (1972) ... Janaki
    * Chinnanaati Snehithulu (1971)
    * Izzat (1968)
    * Niluvu Dopidi (1968)
    * Bhama Vijayam (1967)
    * Shri Krishnavataram (Telugu, 1967)
    * Saraswathi Sabatham (Tamil, 1966)
    * Shanti (1965)
    * Thiruvilayadal (1965)
    * Nenjam Marappathillai (1963)
    * Pempudu Kuthuru (1963)
    * Karna (1963)
    * Karnan (1963)
    * Raktha Sambandham (1962)
    * Mahamantri Timmarusu (Telugu, 1962)
    * Dakshayagnam (Tamil, 1962)
    * Gaali Medalu (1962)
    * Bale Pandiya (1962)
    * Bandha Pasam (1962)
    * Man-Mauji (1962)
    * Nenjil Ore Alayam (1962)
    * Taxi Ramudu (1961)
    * Pendli Pilupu (1961)
    * Gharana (1961)
    * Papa Pariharam (1961)
    * Pavamanippu (1961)
    * Sabash Raja (1961)
    * Mangalyam (1960)
    * Sahasra Siracheda Apoorva Chinthamani (1960)
    * Shantinivasam (1960)
    * Sabhash Ramudu (1959)
    * Ghar Sansar (1958)
    * Varudu Kavali (1957)
    * Rechukka (Telugu, 1954)



» Nisha Agarwal » Deepika » Sandeepthi » Bhumika Chawla
» Pranitha » Sonia Deepti » aksha » Laxmi Prasanna Manchu
» Vega Tamotia » Vega » Lekha Washington » Shruti Hassan
» Sakshi Gulati » Radhika Apte » Shubra Aiyappa » Sana Khan
» Aamani » Aarti Agarwal » Abhinaya Sri » Aditi Agarwal
» Amrta rao » Ayesha Takia » Amala » Amisha patel
» Amrita Rao » Anita » Anjali Devi » Amruta Patki
» Ankita » Anu Agarwal » Anu Mehta » Anushka
» Asha Saini » Ashima Bhalla » Ashwini Nachapa » Asin
» Astha Singhal » Aishwarya » Annapurna » Archana
» Archana Gupta » B Saroja » Bhagyasri » Bhanumathi
» Bhanupriya » Celina Jaitley » Chandini » Swathy
» Deepti Bhatnagar » Devayani » Devika » Disco Shanthi
» divya bharti » Farzana » Gajala » Geeta
» Geetanjali » Girija » Gopika » Gowri Munjal
» Gowthami » Gracey Singh » Gurlin Chopra » Gayatri
» Gayatri Rao » Gauri Pandit » Hansika » Hemalatha
» Hema » Heera » Indraja » Isha Gopikkar
» Ileana D'Cruz » Jamuna » Janaki » Jayalalitha
» Jayapradha » Jeevitha » Juhi Chawla » Jyothika
» Jyothi » K R Vijaya » Kajol » Kalyani
» Kamilini Mukherji » Kamna Jethmalani » Kanchana » Kanchanamala
» Katrina Kaif » Kavitha » Keerthi Chawla » Keerthi Reddy
» Kushboo » Kiran Rathode » Krishna Kumari » Kajal Agarwal
» Kousha » Kovai Sarala » Karthika » Kim Sharma
» Kangana Ranaut » Lakshmirajyam » Lakshmi Roy » Laila
» Laya » Bindhu Madhavi » Madhu Sharma » madhubala
» Maheshwari » Malavika » Malasri » Mahima
» Mamata Mohandas » Mandhakini » Meera Chopra » Manya
» Manihsa Koirala » manjula » Meena » Meera Jasmine
» Meghna Naidu » Mohini » Monika Bedi » Mun Mun Sen
» Mounika » Mumaith Khan » Madhavi Latha » Madhurima
» Namrata » Namitha » Nagma » Nayantara
» Navneeth Kaur » Neetu Chandra » Neha Dhupia » Nikita
» Neha Julka » Ooha » Parvati Melton » Prabha
» Pratyusha » Preity Zinta » Prema » Priya Gil
» Priyamani » Priyaraman » Poonam Bajwa » Preeti Amin
» Raasi » Rachana » Radha » Radhika
» Rajasri » Rakshita » Rama prabha » Rambha
» Ramya Krishna » Ranjitha » Rati » Ravali
» Raveena Tandon » Reema Sen » Rekha » Renu Desai
» Richa » Rimmi Sen » Roja » Sadha
» Sakshi Sivanand » Sangeetha » Sanghavi » Savithri
» Santha Kumari » Seetha » Shalini » Shamitha Shetty
» Sharadha » Shilpa Shetty » Shriya » Shobana
» Silk smitha » Simran » Sindhu Tolani » Sneha
» Sneha Ullal » Sonali Bindre » Sonali Joshi » Sonia Agarwal
» Sridevi » Sridevi Vijaykumar » Suhasini » Sumalatha
» Suryakantham » Sushmita Sen » Sweta Basu Prasad » Tanu Rai
» Tanushree Dutta » Twinkle Khanna » Tamanna » Vedhicka
» Vijaya Nirmala » Vijayashanthi » Neelam Gouhrani » Sheela
» Vahida » BhanuSri Mehara » Trisha » Charmy Kaur
» Bhavana » Saranya Mohan » Samantha » Jayasudha
» Shraddha Arya » Deeksha Seth » Shraddha Das » Poonam Kaur
» Richa Gangopadhyay » Manjari Phadnis » Sameera Reddy » Vimala Raman
» Priya Anand » Gadde Sindhura » Shria Dhanwanthari » Nikesha Patel
» Soundarya » Shazahn Padamsee » Singher MM Srilekha » Haripriya
» Nitya Menon » Shambhavi » Tabu » Poorna
» Swathi Reddy (colors Swathi) » Tapasee Pannu » Madhumita » Yami Gautam
 
spacer
   
 

Reseller Hosting

spacer
spacer
© 2009 - 2019 Telugu Colours.
E-Mail : info@telugucolors.com | About Us | Terms & Conditons | Privacy | Contact Us | Feedback | WebERP4 | CloudERP4
spacer
Get connected with us : Follow Us On Twitter Facebook
Powered by Website Design, Development, Maintenance & Powered by BitraNet Pvt. Ltd.,